Sexy kvinner sex i norge

sexy kvinner sex i norge

Spray Norge har kåret Norge 25 mest sexy kvinner.. Jeg skulle ha plukket ut 25 mere sexy kvinner på 5 min en sommers dag i Karl Johnas gt. Eneste som har noe der å gjøre er Dorte Skappel og Elisabeth Wathne. Si din mening!!?? Kanskje en top 5 liste!?? Upassende innlegg? Svar. ReidarInnlegg: nunoteixeira.eu?artid= Er forsåvidt ganske enig med leserne av bladet "Mann", men ville nok flyttet Elin Tvedt og Marion Ravn opp på henholdsvis første og andre, før Kari Traa på tredje! Dilbert: "Du er nok den glatteste ål jeg har debattert med på disse sider, og jeg har møtt mange " Hentet fra. Setter opp en Topp 10 liste jeg! Så kan dere andre her inne sette opp en annen! 1. Christine - Årets Modell - Skal representere Norge I Model of the World 2. Janne Formoe 3. Kari Traa 4. Tonje fra Muldvarpen TVNorge 5. Katrine Maasheide (Sand volleyball) 6. Vendela Kirsebom Thommesen 7. Guro Fostervold.

Sexy kvinner sex i norge - kles poker

Ny på listen er Kate Middletons søster, Pippa. Jeg ser at svært mange av disse forholda ender med skillsmisse, og en annen ting er at endel av disse kvinnene er så underkuet at de ikke tørr forlate mannen.

Sexy kvinner sex i norge - nicki minaj

Grunnen til at de nesten henger ned på magen er at hun tok litt hardt i, tror jeg De har vært gift i nesten 10 år, har barn sammen og er veldig lykkelige. Vendela Kirsebom Thommesen 7. Katrine Maasheide Sand volleyball 6. Norges mest sexy kvinne! sexy kvinner sex i norge

1 Comment

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *